Post by middmirowspocdia on Feb 16, 2022 7:54:11 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi rohkem ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Hero Tycoon 2022 version ▞▞▞
Mängud Parim nr
Mul võttis selle esitamine nii kaua aega ja ma olin vihane, sest ootasin selle esitamist tund aega ja seal on kirjas, et kaardi salvestisi ei õnnestunud laadida, proovisin uuesti 3 korda see ei tööta, see on ikka sama, ma tahtsin, et see hindaks 0 tärni Ma ootasin seda nii kaua, see võtab mul tund aega, ma tahtsin seda mängida, palun parandage see
Hero Tycoon Rollenspel wij
Hea mäng, kuigi see on lihtne
Oh mäng
Gd
Hero Tycoon Игре улога vhvk
Palun lahendage probleem, ma ei saa alla laadida, see on kinni jäänud 14%
Mighty Party משחק תפקידים dbx
See mäng on prügikast, värskenduste kontrollimiseks kulub nii palju aega ja ma ootan 1-2 tundi, kuid see jääb endiselt 0% see on f***** mäng, isegi minu mängu versioon oli uusim, kuid see ütleb siiski värskendamiseks
Mulle meeldib see mäng, see on kõigi aegade parim mäng
See ei laadi kiiresti alla, vaja on rohkem MB
Kohapealne ekraan närib igavesti
Tähendab, jah, see meeldib mulle, aga kui ma seda mängu mängin, jätab see mind pidevalt maha
Tõesti hea mäng, kuid on ainult 1 probleem, milleks on see, et Spidermanil ei ole veebitulistajat, vaid sellel on redel ja ma tean, et keerulist rekvisiiti, nagu veebitulistajat, on väga raske programmeerida, kuid te lõite hämmastava mängu nagu see, nii et ma loodan, et lisate veebitulistaja ja proovite lisada ka tormimurdja Thori jaoks ja kaarereaktori Iron Mani jaoks.
See on fantastiline mäng😍Mulle väga meeldib see mäng, kuid peaksite lisama ka Scarlet Witchi ja avama Captain Marveli. Ülejäänud osa mängust on hea.
Spyros alxioy
Saate mängida ellujäämist
Ma armastan sind väga ja loodan, et näeme varsti ning loodan, et sul on ka suurepärane päev ja suurepärane nädalavahetus
Hämmastav relly lõbus, palju ehitamist ja võitlust.
ma armastan seda mängu
Suht lõbus wathev
See mäng on koopia, mida ma algul mängisin pärisversiooni ja sain selle peaaegu kätte pärast rakenduse mahalaadimist, og 1 pärineb blockman stuudiost
See on olnud väga lõbus ja põnev võimalus
Tore aga mitte si
See ei laadiks alla
Hiiremäng, mida mängime sõpradega ok bye
kas te saaksite palun anda ämblikmehele tema võrgud ja kapten Ameerikale tema kilp ja kõik tegelased, kes te ei pea mängu kuubikuid hankima ja raudmees oskab lennata, palun ja kas saate mängu panna vaenlasi nagu ultron või thanos cpus
Äge ainult raha on raske saada ja mängust ei sa eriti aru
Poisid, kas saate mind kuulata, mul on soovitus, kas saaksite lisada rohkem kangelasi, nagu Thor, ja lisada mängu rohkem kättemaksu, siis naudite seda mängu nii väga
Vikerraadio rikkalikust heliarhiivist leiab Eesti lastekirjanike jutte, rahvaste muinasjutte ja teisi toredaid lugusid, mida lapsed armastavad.
Pole hea. Ma arvan, et meil peaks olema südant ja mul on suurepärane nädalavahetus, kuna olen teie aja ja tähelepanu eest arsti vastuvõtul 🙏😊😉
Ma ei sa seda kustutada
See on nii õnnelik
See mäng on väga hea ajatarbija! Teiste kangelaste hankimiseks vajate aga nii palju kalliskive. Palun tehke see nii, et see oleks vähem paisuv
See ei ole hea. MIKS ON TAIMER? Oleksid võinud seda teha nii, et kui kõik oma suurärimehe lõpetavad, on mäng läbi ja tee see nii, et sa ei kaotaks surma korral raha ja et mängust välja ei lööks ja SEE ON ROBLOX'S TYCOONSI KOopia
ma armastan seda
mul pole aimugi, et ma pole sellest veel aru saanud
Top 10 mängud Android Tablet - Wondershare
Hb
Mulle meeldib kangelane