Post by middmirowspocdia on Feb 16, 2022 7:29:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod יותר גבישים ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
אפליקצחה מושלמת, כיפית ומעבירה זמן, זה כיף לעצב, וכיף גם לשחק בקנדי קראש זה שילוב מושלם ואין גם הרבה פרסומות
משחק פצצה למי שאוהב לעצב
זה איטי מידי וילדותי
הכל כל כך יקר אתה יכול להוריד את המחירים והמיני משחק כל כך מעצבן אתה יכול להקל על זה?
אני לא ממש אוהב את המשחק בגלל החלק שבו אין לך מספיק כסף לקנות משהו זה מאלץ אותך לשחק את התפקיד של אבני החן התואמות ולא הייתי מתקין אותו אם זה לא היה בשביל אבני החן אז כלומר למה אני אסיר את ההתקנה של המשחק ואתן לך דירוג גרוע 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
העניין עם האפליקציה הזו הוא שהיא גורמת לך להיגמל כל כך בקלות כמו ברגע שאתה מגיע לרמה 50. הייתי רמה 157 כשמחקתי את זה. גם הפרסומות מעצבנות. ובהתחלה, לא הכל מוסבר אז לא קיבלתי את הכוח ואיך יכולתי להשיג אותם. בסך הכל, 2/5. עריכה: כדי להפוך את המשחק שלך לקל יותר אבל עדיין לאתגר, אתה צריך לתת מתנות כמו יומיות, מה שלדעתי יעזור. אני אשקול להוריד אותו מחדש אם זה יקרה. תודה על התשובה לתגובתי!
マイホームデザインーモダンシティ パズル upig
משחק נחמד. למעט כאשר מפתחים ממשיכים ללכת למודעות כשאתה כבר צופה בהן. הסרת המשחק הזה בגלל ההערות לעיל שהוכחה כנכונות.
המשחק מהנה וחלק הקישוט אפילו טוב יותר! הבעיה שיש לי מאז שהתחלתי את המשחק היא שהוא קורס כל כמה דקות של משחק. אם זה עדיין עושה את זה לעתים קרובות, אני כנראה אסיר את ההתקנה.
My Home Design - Modern City Bulmaca mju
לא אהבתי את העדכון בבקשה הסר אותו. אהבתי את הגרסה הישנה יותר של גרפיקה
マイホームデザインーモダンシティ パズル upig
אפליקציה טובה כיפית מהממת מעבירה את הזמן בכיף תורידו ממליצה 😊😉
נחמד אבל יותר מדי פרסומת
המשחק נחמד מאוד. אבל התוספת מרגיזה מאוד. אהבתי לשחק אבל עכשיו אני מסיר את ההתקנה בגלל יותר מדי הוספות.
אני אוהב את המשחק הזה כי אנחנו יכולים לחלום וליצור בית וחדרים משלנו וכו'... תאהבו את המשחק הזה וזה מאוד מעניין גם הורד את המשחק הזה ותיהנה מהבית שלך.
זה משחק טוב עם פחות פרסומות והרבה יותר קל לשימוש.
משחק עיצוב נחמד אהבתי את זה אבל אני חייב לשחק את המיני קנדי קראש עבור כל מה שאני עושה..רציתי לשחק במשחק מעצבים ולא קנדי קראש...
My Home Design - Modern City Hlavolamy atqe
המשחק הזה התחיל מצוין עם עיצובים וגרפיקה מדהימים... אבל אז התחילו הפרסומות... וזה מגוחך... מעולם לא שיחקתי במשחק עם כל כך הרבה פרסומות. נתתי לו כוכב אחד אך ורק בגלל המודעות.
זה משחק מהנה ואתה לא מקבל לוח אם אתה רוצה להבין דברים לשחק במשחק הזה
האפליקציה הגרועה ביותר...כשאני לוחץ על האפשרות של שיפוץ זה לא עובד..זה רק מראה את העיגול... יש לי מספיק מטבעות כדי לשפץ אותה אבל המשחק הזה לא עשה כלום...אני פשוט מסיר את ההתקנה מִשְׂחָק...
זה טוב אבל אתה צריך לשחק משחקים כדי להשיג מטבעות.
אני אוהב את זה! המשחקים, האתגרים, הדמויות והקישוט כמובן! זה מאוד מרענן ומרגיע לשחק, אני פשוט אוהב את זה!
حلوة كتير
עיצוב הלוח החדש הוא נורא לחלוטין. זה כואב לי בעיניים. נא לחזור לעיצוב הישן.
Tomb of the Mask Laga vhra
מושלםםםםם
אוקיי, ראיתי את כל 5 הכוכבים וחשבתי נהדר. עם זאת, זה מה שקורה ביליתי 5 ימים בניסיון לעבור לרמה שתיים. כשיש כל כך הרבה פעולות חוזרות, איפה אני יכול לקבל עזרה כדי לתקן את מה שאני מפספס אחרי הניסיונות הרבים האלה. היכן אוכל למצוא את העזרה הדרושה לי כדי לעלות רמות בפועל? תודה על עזרתך בנושא זה.
הופך לבלתי אפשרי להשלים רמות מבלי לשלם כסף אמיתי בשלב כה מוקדם. אני מסיר את ההתקנה ורק ברמה 85. בזבוז זמן.
My Home Design - Modern City Bulmaca mju
זה לקח הרבה זמן להוריד והמשחק היה בפיגור עבורי אבל זה יכול היה להיות הטלפון שלי וזה לא היה מעניין מספיק כדי להישאר איתו.
אני אוהב משחקי עיצוב פנים אבל אני שונא שבכל משחק שיוצא יש את זה במקום להיות מסוגל רק לעצב את הבית
זה טוב אבל אני לא מצליח לפתוח את הרמות למרות שיש לי 10,000 מטבעות תעזור לי איך אני יכול לפתוח את הרמות האלה. הגעתי לעד 2 אירועים האירוע השלישי הושלם אבל זה לא פתיחת הנעילה הרביעי תעזור לי....... ................................................, ...................
זה משחק כל כך טוב. אין פרסומות אלא אם כן אתה רוצה פרס יש לך 2 לצפות במודעה אבל חוץ מזה זה ממש טוב. הסיבה שאני נותן לו 4 היא כי הכנסת רהיטים פנימה הוא ממש יקר ולא משנה כמה פעמים אתה משחק בחטיף, הכסף הולך כל כך מהר. אבל כן משחק טוב👍🏼
זה פשוט משחק מדהים, כל כך אהבתי. האנשים שרוצים להיות אדריכלים, המשחק הזה טוב להם🤩🤩...אבל אני נותן לו 4 כוכבים כי פרסומות זה יותר מדי
פעם שחק, פעם פרסומות, פעם שחק פעם פרסומות! OmG... יותר מדי מודעות במשחק הזה